Kaz ayağı otu:

Bugün sizlere pek kimsenin tanımadığı ama bilenlerin çok sevdiği bir otu tanıtacağım.Kaz ayağı otu Akdeniz’de yetişiyor ,baharatlı bir yeşillik.Sanki çam kokusu var.Zaten daha çok çam ağaçlarının dibinde yetişebiliyor.Bildiğim kadarıyla bağırsaklara ve cilde iyi geliyormuş.Ben hem salatasını yaptım hem de yemeğini.

Kaz ayağı salatası :

Çok iyi yıkanmış kaz ayağı otu

1 tane kuru soğan

Sızma zeytinyağı, limon

Nar taneleri

Kaz ayaklarını çok güzel bir şekilde suyunu değiştirerek yıkayın kurusun. Otları elinizde kırarak doğrayın,kuru soğan ,zeytinyağı ve limonla harmanlayın.Üstüne nar taneleri serpiştirin.

IMG_0117-0.JPG

Reklamlar