Fırında çıtır patates dilimleri:

Güneşli bir Pazar sabahından herkese günaydın.Pazar kahvaltılarınıza çok yakışacak üstelik kolayca yapabileceğiniz çıtır patates dilimlerini çok seveceksiniz.Hemen tarife geçelim.
Malzemeler:
4 tane orta boy patates
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı:
Patatesleri kabuklarıyla birlikte kullanacağımız için çok iyi bir şekilde yıkayın.Fırın kabına alın ve altını kesmeyecek şekilde ince dilimlere ayırın.
Aralara fırça yardımıyla zeytinyağı tuz ve kekik serpiştirin 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin.Fırından çıkmasına yakın aralara kaşar peyniri de koyabilirsiniz.Çıtır çıtır çok güzeller.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ae4/78051229/files/2014/12/img_0423.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ae4/78051229/files/2014/12/img_0425.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ae4/78051229/files/2014/12/img_0424.jpg

Reklamlar